Over ons

02-02-2010
CHANGE Think+ ligt in de winkel, een magazine met aandacht voor het positieve in de wereld. Vertrekpunt is ‘de wet van polariteit’: alles heeft twee kanten, plus en min, die mekaar in evenwicht houden. Hoe dramatisch de situatie ook is, ga ook dan op zoek naar de positieve kant. Verandering is altijd mogelijk.

2012
Al snel verzamelt zich een hele CHANGE community rond het blad met talrijke events gelinkt aan de vaste thema’s uit het magazine: gezondheid, relaties, werk, opvoeden, kanker, geld, dood…

2017
Noodgedwongen wordt het blad ‘on hold’ gezet. CHANGE gaat verder, zij het op een andere manier. Het vroegere redactiekantoor wordt The House of CHANGE in Herent, waar onder andere workshops en lezingen doorgaan rond het boek ‘My Change’ van bezielster/uitgever Gina De Groote. Ook andere CHANGERS doen er hun ding.

20-02-2020
Het platform We are the CHANGE ziet het levenslicht. Het is een plek voor dagelijkse informatie en inspiratie voor en door CHANGERS. Tips&tricks, interviews, blogs, een Youtubekanaal en een gids voor als je op zoek bent naar een CHANGER. Het platform groeit organisch. Together we CHANGE the world. The more CHANGERS, the better our world!

Stuur ons een bericht


  CONTACT INFO

  Adres
  Diependaalweg 6
  3020 Herent
  Belgium

  Telefoon
  +32 16 29 75 32
  +32 475 58 53 62

  Email
  Zelf een inspirerend verhaal met een andere kijk op het leven? Mail het naar redactie@wearethechange.be.

  Voor alle andere communicatie is er gina@wearethechange.be

  Volg ons